2 Eylül 2010 Perşembe
SICAK HELVA
MALZEMELER
200 GR TAHİN HELVASI
ÇEYREK LİMON SUYU
BİR MİKTAR SU
BİR TATLI KAŞIĞI TEREYAĞ
YAPILIŞI
TAHİN HELVASI BİR KASEDE EZİLİR. LİMON SUYU YUMUŞAK TEREYAĞ VE ÇOK AZ SU KONUP KOYU KIVAMLI PÜRÜSSÜZ BİR BULAMAÇ ELDE EDİLİR. KÜÇÜK GÜVEÇ KABINA VEYA ISIYA DAYANIKLI FIRIN KABINA KONUR. 225 C KIZGIN FIRINA SÜRÜLÜR. (SADECE ÜSTÜ KIZARINCAYA KADAR) FIRINDAN ÇIKARILIR. ILIK SERVİS EDİLİR. AFİYET OLSUN...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
Lütfen Adsız yorum yapmayınız, bloğu olmayanlar da izleyicimiz olabilirler =)
En Kısa Sürede Yorumlarınızı Yanıtlayacağım !!!