Buğdayı birgün önceden ıslatıyoruz,
düdüklü tencerede haşlayıp -
kıvırcık,
yeşil soğan,
rendelenmiş havuç,
sivri biber
(bunları küçük küçük doğruyoruz)
buğdayı tuzunu,
sıvı yağını
ve limon suyunu ekleyip karıştırıyoruz...
Afiyet olsun !!!
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler... Lütfen Adsız yorum yapmayınız, bloğu olmayanlar da izleyicimiz olabilirler =) En Kısa Sürede Yorumlarınızı Yanıtlayacağım !!!
Ben de hafta sonu pirinçli salata yapmıştım. Bu hafta sonu da buğdaylı salata deneyeyim. Eline sağlık.
YanıtlaSilsarkaç
YanıtlaSilUyduruktan salata ıste ... blog ısmı bellı olsun dıye :D
Ben bu uyduruklara kurban olayım.
YanıtlaSilsarkaç
YanıtlaSil=) Ben de sana !!!