4 Ekim 2010 Pazartesi
PRATİK PİZZA
MALZEMELER
3yufka
yoğurt
sıvıyağ
1yumurta
1 kaşık salça
2kaşık sıvıyağ
1 çaybardağı sıcak su
mantar, yeşil biber, domates, kaşar peyniri....
YAPILIŞI
İlk önce yoğurt, sıvıyağ ve yumurtadan oluşan iç sosunu hazırlıyoruz. yufkanın birini yağlanmış fırın tepsisinin üstüne koyuyoruz sonra bu sosdan döküp diğer yufaklarada bu işlemi yapıyoruz. en üstteki yufkaya bundan dökmüyoruz, salça - sıvıyağı ve su'dan oluşan karışımı döküyoruz. küçük küçük doğranmış domatesleri, yeşil biberleri, mantarlarıda serpiştiriyoruz. ama isteğe bağlı sizler ne istiyorsanız onlardan koyun. fırına koyduktan sonra yufkaların altı kızardıktan sonra üstüne kaşar rendesinide ekleyip onlarda biraz kızarana kadar pişiriyoruz....hepsi bukadar
Afiyet olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Bu tam benim oğluma göre. Teşekkürler
YanıtlaSilsarkaç
YanıtlaSilÇocuklar nedense hep aparatifleri seviyorlar değil mi? Oysa iç güzelce çorbanı - ye ıspanağını ... sebzeni =)