MALZEMELER:
6 adet tavuk kalça ( kemiksiz ince dövülmüş)6 adet yarım kibrit kutusu kadar kaşar peyniri
4 çorba kaşığı krema
karabiber,tuz,kekik
1 çay kaşığı salça
sade kornfleks
Yapılışı :
Tavuklar baharatlar ve krema ile iyice bulanır yarım saat kadar bekletilir. Daha sonra içine kaşar konarak ( aslında kaşar ile birlikte haşlanmış mantarda koyuyorum bu sefer koymadım) rolo şeklinde sarılıp kürdan ile tutturulur. Bir tabağa hafif elimizle ufaladığımız kornflekse bulanır. Borcama yerleştirilir. 160 derecede yakmadan pişirilir.
Karışık kızartmayı anlatmama gerek varmı ? her bir sebze ayrı ayrı kızartılıp yan yana serviz tabağına dizilir. Küp küp doğranan domates ve sarmısak pişirilerek kozartmanın üzerine dökülür..
AFİYET OLSUNN..
Süpper! :)
YanıtlaSilCips mantolu tavuğun tahayyülü dahi acıktırır beni.Afiyet,bal,şeker olsun.Ellerine sağlık arkadaşım.
Kalbi selamlarımla
Mmmm citir citirda ne guzel gorunuyor
YanıtlaSilellerinize saglik
Çıtır, çıtır. Eline sağlık.
YanıtlaSilCafe Pepela
YanıtlaSil=) gördükçe canım çekiyor süper oluyor hakikaten ben yaptım diye demiyorum :)
Oznur (100de100 Marifet)
YanıtlaSilteşekkür ederim ... Yorum yazdığın için teşekkürler =)
sarkaç
YanıtlaSilteşekkür ederim canım sağol :)