Malzemeler 1.5 kg tavuk Yarım kg mevsim sebzeleri (havuç, kuşkonmaz, patates, bezelye vs.) 5 Adet yumurta 3 Çorba kaşığı krema 3 Çorba kaşığı galeta unu Tuz, karabiber Hazırlanışı Tavuğun şeklini bozmadan kemiklerini ayıklayın ve tezgahın üzerinde açın. Bir kabın içinde yumurtaları çırpın. İçine küp doğranmış sebzeleri, kremayı ve galeta ununu ekleyerek iyice karıştırın. Hazırladığınız bu harcı tavuğun içine doldurup, açılmaması için iple bağlayın. Üzerine yumurta sürüp 200 derecelik fırında pişirin. Dilim dilim keserek servis yapın. Afiyet Olsun ... |
22 Temmuz 2013 Pazartesi
Sebze Sarmalı Tavuk
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
nefis görünüyor canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSil